Hvor kommeru fra???

Dette er jo standardspørsmålet når man møter nye mennesker. Når man møter noen og snakker med dem for første gang så er det som regel det man spør om. Hvor er du fra da? Og så venter man da på reaksjonen. Når jeg svarer at jeg kommer fra Bærum møter jeg jo som regel enten hevede bryn og/eller en kommentar som spiller på dette med snobberi og pappagutter og slike ting. Jeg elsker det!
Jeg har tilogmed lagt opp et standardsvar: Bærum er verdens beste sted å vokse opp. Hvorfor? Jo fordi Norge er kåret til landet i verden med best levestandard. Bærum er kåret til Norges beste kommune å bo i flere ganger. Ergo: Bærum er verdens beste sted å vokse opp.
Og i dette huset har jeg vokst opp nemlig:


Hvor kommer du fra da?

Én kommentar

senilia.no

21.jan.2010 kl.16:27

je kjem i frå eidsvoll og je vill si deet atte det er den verste plassen du kan vokse opp! æsj! hater plassen! den er fantastisk for de som elsker å mobbe andre og stryke på skolen. den er genial for deg som vil prøve ut dop. men det er nok ikke alle som er enige med meg der. men jeg har rett ;)

jeg liker ikke bærum heller, mest fordi det bor nesten bare snobber der som snakker nedlatene om mennesker som bor utenfor og som ikke har like mye penger som seg selv.

jeg er blakk og bor på jessheim men jeg er ikke et brød.

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Jeg er en glad kis som lever livets glade homodager i landets hovedstad.

Kategorier

Arkiv

hits