Marsipan for 480,-

Jeg ler meg fillete! Jeg tenkte når jeg startet denne bloggen at jeg ikke kom til å ha noe å skrive om, men jeg føler vel at jeg har hatt mer enn nok å fortelle om faktisk.
Som i kveld for eksempel. Jeg var på vei hjem. Jeg har en greie når jeg har drukket litt mer enn planlagt. Da må jeg ha sjokomelk. Jajajaja, jeg vet at det kommer til å legge seg på ræva i samme mengde som det kommer inn. Det er helt krise. Men det er min lille last... So shoot me!
Men når jeg står og skal betale og kødden foran meg( veldig kjekk, men dum som et brød) skulle kjøpe mat til seg og dama. Så så han sjokolademarsipan til halv pris. Så han ville ha hele boksen. 480  KRONER!jm
Både jeg og damen bak disken holdt på å le oss ihjel. Kjæresten hans var ikke like imponert. men han betalte faktisk nesten fem hundre kroner for gammel marsipan.
Han skulle ha meg til å ta en slik pølse, men da tok jeg min mors marsipanallergi på meg selv så jeg slapp. Hahahaha, så ruslet jeg hjem. Jeg falt i sneen bare to ganger pga sykt glatte sko;)

Én kommentar

Haha, er det mulig! xD

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Jeg er en glad kis som lever livets glade homodager i landets hovedstad.

Kategorier

Arkiv

hits