Rydde og vaske i dag!

Jepp. Du leste riktig. Jeg skal vaske leiligheten min. Ikke fordi jeg har lyst, nei langt derifra. Det er rett og slett fordi det er slik jeg ser på det:

Se for deg følgende:
17 år og naiv. Det nærmer seg dagen da man fyller 18 år. En av de største dagene i livet. Når man har lov til å røyke, drikke, kjøre bil og stemme. Hvor mange er det egentlig som er klar over hvor mye faenskap som følger med å være voksen???
Først plukker jeg opp dagens fangst av regninger fra postkassen, deretter klatrer jeg meg opp til leiligheten min i sjette etasje uten heis. Ikke før har jeg kommet meg inn døren før oppvasken kommer og møter meg, spør meg hvordan dagen min har vært og gitt meg en god klem. Deilig. Hmmm, kanskje man må vaske opp litt? Jepp. Som sagt så gjort. Nå er alt rent og pent satt inn i skap og hyller. Rett på neste oppgave. Samle sammen alle klær som ikke er i skapet og slenge det på sengen slik at haugen nå rekker meg til livet. Så skal alt brettes og på plass igjen.
Alt dette fordi jeg jobber mye for å betjene regninger som ikke helt matcher min livsstil! Faen!

Slik er det hver gang jeg har latt leiligheten leve sitt eget liv. Men jeg kan jo ikke noe for det at alle møblene mine blir levende når jeg er på jobb. Da danser de rundt, sprer støv over alt og bruker tallerkener og glass. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer å få dem møkkete, jeg har jo pokkern ikke mat i huset... Og alle klærne skal på død og liv dras ut av klesskapet og slenges overalt. Det er veldig frustrerende når møblene oppfører seg så usivilisert bare fordi jeg ikke er der til å passe på dem.

Og helt til sist så vil jeg dele med dere et bilde jeg fant på nett i dag. Er ikke dette absolutt essensielt for alle bloggere som ikke er helt ferdig med ungdomsskolen enda? Da tenker jeg på alle disse med oppmerksomhetsdragere som "8 år, alenemamma og gravid med 9 valper" og den slags.
Enjoy:

7 kommentarer

Hehe, gravid med 9 valper! Mptte da vært en herlig blogg!:)

Trakk på smilebåndet av å lese gjennom teksten! Kjenner meg godt igjen for å si det sli;)

*Eivind*
Ikke for å være frekk og streng! Men jo det må du;) Mohahah!
Hehe:P Gode valg! Den siste er viktig;)
Hehe, ja! Det er sant!. Du er ram altså!;)

Jostein the one and only!

26.jan.2010 kl.20:06

blacklip:
Hehe. Greit med god blanding da!;)

Pure Boredom

27.jan.2010 kl.13:57

Hadde jeg hatt et sånt tastatur skulle jeg jammen begynt å overbruke disse ordene jeg og. Genialt..

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

26, Oslo

Jeg er en glad kis som lever livets glade homodager i landets hovedstad.

Kategorier

Arkiv

hits