Fjerde del av Stålblå - sexy editionVi ble litt inspirert av dette og bestemte oss for å gå litt på jakt vi også. Først ut var Anders og Trine. De hadde utviklet en egen rutine når det kom til å skaffe gutter. Trine hadde selvfølgelig fint lite å velge mellom på Club Paris, men innimellom var det en og annen heterogutt som hadde blitt lurt med ut av sine skeive venner. Da var Trine på nett med det samme og tok seg av dem som kun en ekte fag-hag vet hvordan. Men i kveld var det Anders som skulle få kjøtt på knaggen som de så fint kalte det. De gikk hånd i hånd rundt i lokalet og så seg ut noen som var aktuelle. Når de fant et passende offer gikk de bort med ulveblikk. Uten å snakke direkte til gutten snakket de seg imellom om klærne hans, håret og diskuterte hvorvidt de mente han trente. Det ble gjort rett foran han så det var ikke noe tvil om at det var han de snakket om og slik at han skulle høre det. Etter en liten stund pleide det å bli nesten for mye for gutten og han kastet seg inn i diskusjonen. Da visste Anders akkurat hva han skulle gjøre. Det visste Trine også? Hun lente seg mot gutten og hvisket at han måtte være forsiktig. Hun hadde nemlig sett Anders i dusjen og kunne ikke helt skjønne at det kunne være normalt å ha så stor kuk. Mens hun sa dette så var som regel Anders i baren og kjøpte to drinker. Om gutten trodde på Trine eller ei spilte ingen rolle. Han tenkte allerede på sex, og fant som regel humoren i det som hadde blitt sagt.

Og som de fleste andre kvelder så funket det denne gangen også. Vi som sto litt unna kunne se at Anders hvisket noe i øret hans. Han trakk seg litt unna, stirret Anders i øynene, bøttet drinken og dro med seg Anders ut derfra. Vi så ikke dem mer den kvelden.

Nå var det Philip som skulle ut og svinge med kølla. Han hadde ikke reist seg engang da han sa at: der er han. Vi snudde oss, og ganske riktig, der stod kelneren som Philip hadde sunget for på Lekteren. Han hadde visstnok sendt Philip en tekstmelding og spurt hvor vi var. Nå stod han der, klar for innhøsting som Philip sa. Jeg og Even fulgte dem ut og vinket da de satte seg i en drosje. Nå var klokken blitt tre og det var på tide å bytte jaktmarker. Even og jeg vandret ned til Låvedør. Det siste tilskuddet på den skeive barscenen. Det var jo stengt, men de aller fleste visste at sannsynligheten for å finne seg noe for natten var mye større rett etter stengetid.

Sommernatten var varm og vi fant fort hvert vårt offer. Hemmeligheten var å finne en som var sammen med en vennegjeng, men som ikke helt fulgte med i samtalen deres. Enten fordi alkoholinntaket hadde blitt for stort, eller fordi de fleste hadde funnet seg noen og han følte seg litt mislykket. På den måten så blir all oppmerksomhet rettet hans vei oppfattet som rent positivt og vel mottatt.

Da gjelder det å være kjempehyggelig og gi masse komplimenter. Jeg og Even blunket til hverandre der vi gikk på hver vår side av gaten med hver vår gutt på armen. Min var et betraktelig bedre eksemplar av arten, men det så ut som om Even tenkte mer i de baner at høl er høl. Jeg satte kursen mot leiligheten i Hegdehaugsveien, mens Even la kursen inn i Slottsparken.

 

Jeg våknet søndag morgen og kjente litt på formen før jeg tok sjansen på å åpne øynene. Lett dunking bak det ene øyelokket, litt vondt i håret og en beskjeden skjelving i venstre legg. Med andre ord en helt vanlig søndag. Jeg åpnet det ene øyet og kikket bort på han som lå ved siden av meg. Slettes ikke verst. Lett definert overkropp, halvlangt mørkt hår og lange øyevipper. Han så rett og slett veldig fredfull ut der han lå under dynen. Jeg lente meg på albuen og tittet på han litt. Han må ha merket det, for han åpnet sakte øynene. Han så ikke skuffet ut han heller. Takk for i går sa han og var i ferd med å reise seg. Jeg holdt han tilbake og sa at han ikke fikk gå enda. Med et lurt smil la han seg ned igjen og tre kvarter senere var vi også ferdige i dusjen. Jeg lagde kaffe og vi satt og pratet om løst og fast. Jeg merket at det var på tide at han gikk. Jeg skrev navnet og nummeret mitt på en lapp og la i brystlommen hans da han sto i gangen på vei ut. Jeg sa han fikk gjøre hva han ville med det. Det skal jeg sa han og begynte å gå ned trappene.

Vel tilbake i stuen hørte jeg at resten av leiligheten begynte å våkne til liv. Først ut var Even som bare satte seg i sofaen og tente en røyk med et stort glis. Etter fem minutter kom Philip ut fra sitt rom også. En time senere hadde alle dusjet og var på vei bort til Anders og Trine.

Der ventet Trine med frokost og et spent blikk og ville vite akkurat hva som hadde skjedd i løpet av natten.

Han Anders hadde funnet het Karl og hadde vist seg å være veldig dyktig. Alt hadde vært helt flott frem til han hadde kommet og begynt å grine. Man hører om de som gjør det, men er aldri helt forbredt sa Anders. Han hadde kledd forsiktig på seg og tatt en drosjebil hjem. Even hadde hatt seg under et tre i Slottsparken før han dro hjem alene og tilfreds, Trine hadde ringt en kamerat som var i Garden og hatt seg med han bak slottet. Jeg fortalte om min erobring og vi fant ut at det var jeg som hadde kommet best ut av det.

Mandag kom og vi satte oss ned for å planlegge turen vår. Det var tross alt bare to uker til vi skulle dra. Philip hadde ringt reiseselskapet og fått bekreftet endring av billettene. Vi hadde alle ordnet oss fri. Den eneste som hadde støtt på problemer var Even som jobbet på et gamlehjem som hjelpepleier. Hans sjef var en gammel røy på hundre kilo pluss som hadde satt seg på bakbeina. Det angret hun nok nå. Even hadde i lengre tid vurdert å slutte i jobben og avlegge de siste eksamene han trengte for å bli ferdig sykepleier. Så da Gerda satte seg på bakhovene sa han rett ut hva han syntes om henne, at hun kunne trengt noen kilometer på tredemøllen og at hun var for stygg til å snakke til han før han la nøkkelkortet pent fra seg på bordet, så merra rett i øynene og sa at han sluttet. Så pakket han sammen tingene, sa farvel til favorittpasientene sine og trasket ut i solskinnet. Ifølge Even hadde det aldri eksistert en bedre sommerdag

Én kommentar

Robin S.

27.jan.2010 kl.00:02

Damn, dette blir jo bare bedre og bedre..

Nice work!

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Jeg er en glad kis som lever livets glade homodager i landets hovedstad.

Kategorier

Arkiv

hits