Avatar er nesten porno!

Først så var det Harry Potter, deretter kom Lord of the Rings og alle ville være en alv. Rundt omkring i verden lå tenåringer og andre med halvvåte drømmer om Legolas, Aragorn og Arwen. Og ja, jeg var en av dem!
Deretter kom Edward Cullen. Nå ville alle være vampyrer og drømmene gikk fra varmblodige krigere fra Middle Earth til kaldblodige mordere med evig liv. Og ja igjen, jeg var en av dem.
Det var helt frem til lørdag. Da dro jeg, søsteren min og Miriam for å se Avatar på Colosseum Kino på Majorstuen. først så vil jeg bare si at det finnes ikke noe poeng i å gå å se kino noen andre steder enn Colosseum.

AVATAR ER EN HELT FANTASTISK FILM!!!
Jeg er ikke i stand til å beskrive med ord hvordan denne filmopplevelsen er. Dere er faktisk bare nødt til å sette dere på buss, tog, fly eller i bil og komme dere på Colosseum for å oppleve dette selv. Det er nesten tre timer med spenning, romantikk, humor, drama og action. Det er ikke ofte man kan si det, men denne filmen har ALT!
Jeg tenker at jeg kommer til å se denne filmen på kino ihvertfall to ganger til.

Om det er noen som vil slå følge så er det bare å gi beskjed. Dere vil ikke angre.
Så nå sitter man her og tenker at den neste kjæresten min skal være Na'vi! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til, men det skal nok gå på et vis.

Se bare på disse fantastiske bildene:

4 kommentarer

jeg er helt enig med deg! Ikke mere å si

*Eivind*

Joakim

08.feb.2010 kl.11:03

Jeg er kjent for å være ironsik og frekk mot meg og mine egne, ikke ta det personlig. kunne like så godt brukt et anna navn:P

Joakim

08.feb.2010 kl.11:13

Sv: klart det, gjør'e hele tia jæ!

Vi skakke græbbe a coffey sammen snart da, på dagtid!

Jeg vil vi skal hooke opp edru, bare for å se hvordan det er

Matias - Enchanted Portraits

08.feb.2010 kl.11:43

Jeg har sett den to ganger i 3D, og skrevet en anmeldelse du kan lese her: http://moviemadness.blogg.no/1261441511_anmeldelse_avatar_200.html

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Jeg er en glad kis som lever livets glade homodager i landets hovedstad.

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits