Skeive Ski om 36 dager!!!

I dag er det bare 36 dager til jeg skal til Hemsedal på Skeive Ski med en helt fantastisk vennegjeng. Vi er tolv stykker som har leid en stor leilighet midt i bakken og det kommer til å bli 4 dager med fest, latter, sang, gitarspill (ikke av meg) og masse gay i bakken (nei, det er ikke skrivefeil ;).
Jeg digger slike arrangementer. Det medfører å møte masse mennesker fra rundt omkring i landet. Og i og med at folk har betalt en del penger for dette så gjør alle sitt ytterste for å ha det bra. Det betyr at alle er i knempestemning og det blir en uforglemmelig opplevelse.
Jeg pleier å sette av tid til å oppleve slike ting. Det være seg Skeive Dager (da jeg alltid har en ukes ferie), Pink Cruise med Stena Line og nå også Skeive Ski.
Jeg gleder meg som et lite barn og håper at så mange som mulig kommer til Hemsedal 15 - 18 april (torsdag til søndag).
Om det er noen som føler seg inspirert nå, så gå inn på siden deres: Scandinavian Ski Pride og les om programmet og tilbudene. Dette kommer til å ta av.
Ikke minst underholdningen er nok til å vekke interesse vil jeg si. Og til de av dere som ikke står på ski (eller er skeive for den saks skyld) så synes jeg dere skal komme uansett. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme. Det er jeg sikker på.
Kanskje vi tilogmed får sett noe slik som dette i bakken:
Er det noen som kommer eller??? 

7 kommentarer

Helena- THIS IS LIFE

10.mar.2010 kl.10:58

jeg er ikke født med ski på beina . LYKKE TIL ! haha :D
dette høres morro ut!! hvor mye betalte du?

Jostein the one and only!

10.mar.2010 kl.11:16

Get Juicing: Jeg har betalt 1600,- mener jeg å huske. Det ble såppass billig siden vi var så mange som deler leilighet sammen.

Camilla Lima Grimstad

10.mar.2010 kl.13:07

høres gøy ut :)
heii :) klart jeg skal bli med deg;) ! hehe, hvor mye er prisen ?

zander

11.mar.2010 kl.01:08

Kult!

Håper dere har skaffet dere festivalpass .-)

sjekk www.skeiveski.no

Jostein the one and only!

11.mar.2010 kl.09:02

zander: Vi har kjøpt den totale pakken vi vettu ;)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits