Til ære for min mor!!!


Dette er min kjære mor!!!Jeg tør påstå at det ikke er så mange som har en like flott mor som jeg har. Ikke bare holder hun seg uforskammet godt, men hun er et menneske det skal godt gjøres å ikke bli fasinert av og glad i.
Hun har alltid hatt en helt egen evne til å kunne snakke med alt og alle.
Hennes fantastiske personlighet, styrke og bakgrunn som lærer har vært med på å gjøre meg til den jeg er, både på godt og vondt.
Opp gjennom oppveksten har både jeg og min søster vært gjennom jævlige opplevelser som sikkert hadde knukket andre som ikke har en mor som oss. Gjennom alle tøffe tak har hun stått som en søyle og alltid vært en vi kunne komme til om alt.
Hun har bestendig oppmuntret oss til å bli den beste vi kan bli. Lært oss at ved å jobbe for det så er det lite man ikke kan få til. Hun var i praksis alenemor da vi ikke var helt klare for å akseptere vår stefar som foreldre før vi ble mye eldre.
Så vi vokste opp med mor som vår hovedforelder og med bestemor og tanten vår som ekstramødre.
Når man ser bortifra de aller tyngste stundene så kan jeg virkelig ikke klage på min oppvekst.
Jeg har aldri manglet noe, hverken kjærlighet eller jordslig gods.
Mor har støttet meg i alt jeg ville gjøre (så sant det ikke var fullstendig idiotisk) Det er klart at jeg har vært uenig med henne, men i de aller fleste tilfellene har jeg forstått det i ettertid at hun kanskje hadde helt rett.
Når det kom til det punktet da jeg skulle komme ut av skapet så kunne jeg ikke fått en bedre mottakelse. Hun er en åpen og reflektert person som blir fryktelig engasjert om hun ser sterk urettferdighet og er en fast tilhenger av likeverd

Jeg vil rette en uendelig stor takk til min mor for at hun er den hun er og at hun fortsetter å sette barna sine før seg selv, selv nå etter at vi har blitt voksne.
Jeg ser på min lillebror på 13 år og håper at han forstår hvor heldig han er som har fått tildelt akkurat denne fantastiske moren.
Og til bestemor og tante Mari: tusen takk for at jeg alltid har kunnet komme til dere med hva det skulle være.
Jeg har den mest fantastiske familien og jeg er dere alle evig takknemlig.

Tuuusen takk!!!


Er ikke moren min herlig???
Noen andre som føler seg like heldig med sin tildeling av mødre?

9 kommentarer

Marie

12.mar.2010 kl.10:51

Du herlige storebror! Nå blir nok mor stolt (litt flau også kanskje) Men jeg må si meg helt enig. Kunne ikke fått en bedre mor, tante, bestemor eller storebror!!! Masse kjærlighet i den gården :)

Xolify

12.mar.2010 kl.15:49

SV: Så bra du er enig. Godt å høre du tørr å være deg selv du også! Lenge leve forskjeller og individualitet!

Moren din ser utrolig søt ut. Likte spesielt godt skjørtet og skoene hennes.

Miriam

12.mar.2010 kl.17:20

Mora di er best!!!
hehehe så herlig da, og herlige bilder. Man skal hedre sin mor ja.. hoho.

ingrid

12.mar.2010 kl.18:47

kult!!!!!!! stå på!!!

lille charlotte <3

12.mar.2010 kl.18:58

mora di ser kjempesøt og hyggelig ut :)

Hans-Jørgen

12.mar.2010 kl.21:45

Så vakkert skrevet da, hun må jo bli utrolig stolt når hun leser hvor mye pent du skriver om henne i bloggen ;)

Må hilse moren din og ta henne med til Stryn i sommer...Eller ta henne med hit til Trondheim, så kan vi ta oss en kveld med jordbær og champagne her på terassen i penthousen.

Mailèn

12.mar.2010 kl.22:28

Kjempefint innlegg Jostein:) Kan tenke meg hun blir stolt! Hun er ei flott dame;) Utrolig glad for at jeg har fått oppleve og ha henne i familie, samt deg og Marie, selv om vi ikke alltid har hatt like god kontakt! For å ikke snakke om verdens beste lillebror vi deler! Dere er flotte alle sammen:)

14.mar.2010 kl.15:33

Jeg blir stolt og varm om hjerterøttene. Og litt varm i øynene! Takk for kommentarer fra alle! Det er godt å være mor og kan anbefales for de som har mulighet.

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits