Grisedyktig på søndag formiddag

Jepp, du leste riktig. Jeg er rett og slett grisedyktig.
Etter å ha ligget i sengen og irritert meg grønn over de jævla drittungene som bor ved siden av meg i to timer så bestemte jeg meg for å stå opp. For at trollene ikke skulle ødelegge resten av dagen min så tok jeg en ekstra lang dusj med ansiktsbehandlinger, full kroppsskrubb og to hårmasker.
Deretter ryddet jeg i kosmetikken på badet og kastet alt tull som ikke skulle være der.
Så vasket jeg sminkekostene og nå har jeg laget meg en stor kopp te.


Så hva skal man bruke resten av dagen til da mon tro?
Jeg har nok å henge fingrene i faktisk. Jeg tenker vel at jeg skla ta meg en tur opp på butikken og se om de har noen pappesker til overs slik at jeg kan begynne å bære ned bæker i kjellerboden. Jeg har bestemt meg for at når jeg skal flytte denne gangen så skal jeg ikke flytte i siste liten og heller ikke i plastposer og søppelsekker. Her snakker vi pappesker, pappesker og atter pappesker. Og siden jeg bor i sjette etasje uten heis så er det jo kjekt om jeg kan få flyttet så mye som mulig ned i boden før D-dagen kommer. Det er jo tross alt bare max 6 uker til jeg overtar den nye leiligheten... Tiden flyr.
I tillegg til det prosjektet så må jeg jo få startet på et plagg til. Er det noen som har noen forslag til hva jeg kan dekorere på et plagg i dag?
Og så må jeg jo få gått meg en tur i solskinnet! Jeg elsker at våren endelig har meldt sin ankomst!

Og i kveld så kan jeg godt få besøk altså. Og gjerne med rødvin, hehehe;)
Any takers?

2 kommentarer

14.mar.2010 kl.15:24

Du kan jo se på hopprenn vet du? 2. omgang har startet. Nye holmenkollen er utrolig vakker. Neste år skal jeg vurdere å ta en tur og gjenoppleve Kollenstemningen. Blir du med?

Jostein the one and only!

14.mar.2010 kl.16:43

Anonym:

Jeg ville vel heller drukket eddik egentlig. Det er fint vær så jeg sitter heller i verandadøren og "broderer" på klær og tegner designs. Hehehe;)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits