Det er vår, det er sol og det er tirsdag???

Ja så var man tilbake på jobb igjen. Uken er liksom ikke skikkelig igang før tirsdagen kommer. Men det er jo en nydelig følelse å ta på seg solbrillene når man skal på jobb. Er jo ikke lenge siden man nesten måtte ha med seg lommelykt...
I går var en bra dag kan jeg fortelle.
Først hadde jeg en effektiv dag på jobb (selv om jeg var noe forsinket) deretter møtte jeg Ida og Benjamin på Aker Brygge og tok det jeg vil kalle årets første skikkelige utepils. DIGG!

I dag er det enda noen timer på jobb før jeg og en kollega skal dra på kunstutstilling på Galleri Transit i Bærum. Det kommer til å bli så bra det. Fantastiske bilder!

i går før jeg dro fra Ida så vi et program om homofili og forskning på NRK med Harald Eia. Det er jeg nødt til å se litt nøyere på når jeg kommer hjem i kveld så skal jeg blogge litt om mine meninger rundt dette.

Men nå må jeg jobbe så det spruter her.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits