Wash my sins away

I dag regner det for faen! Våknet i dag morges og så ut av vinduet mitt. Vannet rant nedover vinduet, nei vent, det var visst tårer det gitt.. Jeg gråååååter. Jeg vil ikke ha regn. Jeg vil ha sol!
Jeg har mangelsykdommer i tær og fingre grunnet solmangel (har ikke det altså). Men nok er nok. Vi bor i et skikkelig bedritent land når det kommer til vær synes jeg. Dersom ett politisk parti legger frem et forslag om å legge vinteren opp i fjellene og kun ha sommer i lavlandet hele året så melder jeg meg inn der med det samme. Hint, hint Erna!


Men i kveld er planen å rydde enda litt mer i klærne mine, pakke ned ihvertfall en hel eske med klær og sette det i kjellerboden og så skal jeg gjøre ferdig gaven til Ida. Den blir så fiiiiiin!
Utover det så blir det complete relaxation frem til i morgen når det blir en aldri så liten fest med søstersen. Moro.

Så til slutt vil jeg bare spørre dere: har dere noen gang gjort noe så fælt mot noen at du aldri kan gjøre det godt igjen?


6 kommentarer

Rino

19.mar.2010 kl.14:48

Vi har vel mangelsyksommer i bøtter og spann, men om det er solen som er årsaken er vel heller tvilsomt...

Hehehe... om jeg har gjort noe fælt mot andre...*kremt*...well... where to start?

Keep up the good work mate!

Mari

19.mar.2010 kl.15:01

Herlig vær for gallerister. Forrige helg var alle i Kollen og ute i solen. Denne helgen skal alle komme på mitt galleri ;))

Spørsmålet hopper jeg galant over.....

Miss0- svensk tjej i Oslo

19.mar.2010 kl.15:19

Ja man klagar ju inte direkt på att dem ögonskuggorna kosta 17,50 nok st :) Önskar att jag hade köpt med mig mer smink men hade varken tid eller pengar till det :/

Haha, ja jag menar det. Bra inställning där :) Men om du behöver nån att sminka på så har du en frivillig modell här ;)

Vad hittar du på annars i Oslo då? :) Syns du att det är bra uteliv här?

Jostein the one and only!

19.mar.2010 kl.15:28

Miss0: jeg jobber jo hver dag,mmen ikke i helgene. da blir det jo fort en del festing. Men jeg går ikke ut på heterosteder. har det ikke noe gøy der. Så jeg skal vel ikke uttale meg så mye om hvor bra utelivet er i Oslo, men sammenlignet med Stockholm så er det jo ingenting her.

Miss0- svensk tjej i Oslo

19.mar.2010 kl.15:33

Nä okej. Men det finns väl ett ställe vid Luux som ska vara bra? Till och med mina killkompisar som är hetero tycker det är bra där hehe :) Jag har faktiskt inte heller funnit så bra klockrena uteställen här än men snart borde jag väl finna nån :) Många Oslobor som tycker att Sthlm har bättre uteliv och jag håller med. :)

Miss0- svensk tjej i Oslo

19.mar.2010 kl.15:35

Vi kan absolut ta en kaffe nån dag :) Kul att träffa lite folk från Oslo för en gångs skull. Känner att jag träffar bara svenskar här :/

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits