Joggetur og Sashimi

Ja tro det eller ei.
I dag har jeg faktisk jogget. Ute i luften! Jeg startet litt forsiktig, så jeg jogget kun fra Kirkeveien ned til Solli plass og tilbake. Jeg måtte inn på ICA for å kjøpe litt mer fisk. Det var kanskje ikke noe sjakktrekk. Så og si med det samme jeg kom inn på butikken så svettet jeg jo som en blakk polakk i jordbæråkern. Herlighet, godt jeg ikke møtte drømmemannen...

Så var det samme vei tilbake. Nå har jeg spist opp maten min og skal snart starte på et prosjekt jeg har utsatt i over en uke. Nå skal klær pakkes ned og bæres ned i boden.
Synes du dette ser digg ut eller?


5 kommentarer

Adelaide

26.mar.2010 kl.00:59

heihei Mr Woxen. Her kommer jeg med ett innspill. Hva med oppskrift på noe skikkelig digg ? Kanskje ikke akkurat sushi for det er ikke på favorittlista mi, men jeg elsker å få oppskrifter og prøve ut noe nytt... hmm, eller kanskje du ikke er så glad i å lage mat ? :)

Jostein the one and only!

26.mar.2010 kl.10:28

Adelaide:Det skal jeg nok få til.

Skal få skrevet litt om mat snart. På andre siden av helgen kanskje.

Håper du får en flott helg;)

tereza

26.mar.2010 kl.16:34

Nammii <3 Så godt ut :D

Samson

30.mar.2010 kl.02:29

¨

Nå som jeg hadde blitt fast leser,skal du slutte å blogge nå da?

:)

Jostein the one and only!

30.mar.2010 kl.13:48

Samson: Hehehe, nei jeg har ikke sluttet å blogg. Har bare vært litt mye annet i det siste, men jeg lover at det kommer et lengre innlegg i løpet av dagen i dag ;) Ikke bytt kanal;)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits