Pedogutt, pedogutt, vi vil ha deg som ny rekrutt. Mvh. Den Katolske Kirke

Jeg synes det er helt utrolig at det er mulig. Hvordan er det egentlig den Katolske Kirke finner prestene sine? Legger de ut stillingsannonsene på pornosider? Er det et eget kurs i utdannelsen deres der de lærer hvordan kjøre kuken i små gutter uten at de sier det til noen?
Det som er litt vnskelig å forstå er hvordan det er mulig at den norske Katolske kirke har sluppet unna så lenge. I årevis har det vært allmenn kunnskap at katolske prester rundt om i verden forgriper seg på alterguttene sine. Så sitter vi her i Norge og føler oss så overlegne og beskyttede og tenker at slikt skjer ikke i vårt fagre land. GET REAL! Det finnes pervokåtinger i alla land, så hvorfor skulle Norge være noeannerledes?
Jeg håper at denne saken åpner øynene til foreldrene overalt i dette landet som klamrer seg til sin katolske tro. IKKE SEND SØNNEN DERES TIL Å JOBBE SOM ALTERGUTT!!! Han kommer til å bli rævkjørt av en gammel kåt prest som ikke klarer å holde kyskhetsløftet sitt.
Sånn, det var digg!!! Måtte bare få det ut.
Og en annen ting jeg må få sagt: ALEXANDER WITH CAN KISS MY WHIE ASS!!! Årets beste popalbum er her liksom. NEINEINEI. Er det noen som kjøper dette mølet? Jeg har har hørt mer behagelige lyder komme fra syke dyr. Og i likhet med syke dyr så burde en eler annen veterinær komme å sette den siste sprøyten i With!

Nå skal jeg finne noe lekkert å presse kroppen inn i og så skal jeg ned til søstersen og drikke pils.
Vi snakkes søtinger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits