Forlater Trondheim - verdens største landsby!

Uff, nå er det lenge siden jeg har blogget dere. Dette må medføre skjerpings fra min side.
Jeg lover å bli flinkere. Men jeg vil heller ikke være en av de bloggerne som på død og liv skal blogge til alle døgnets tider. Jeg er temmelig sikker på at det er de færreste av dere som ønsker å bli informert hver gang jeg bytter boxer, dusjer, spiser eller gjør andre helt hverdagslige ting. Og til de av dere som faktisk ønsker slik info; bad fucking luck bitches.
Nei jeg vil heller kunne blogge de gangene jeg faktisk har opplevd noe nytt eller blitt veldig provsert.
Så en liten oppsummering av de siste ukene.

Sist helg var jeg i Hemsedal på Skeive Ski. Vi var en fantastisk vennegjeng som dro sammen og leide en griselekker to etasjes leilighet. 12 mennesker til sammen er lik stor moro. Festen startet på torsdag og sluttet ikke før sent, sent lørdags natt. Jeg selv var ikke i bakken annet enn da jeg måtte tråkke opp gjennom sneen for å komme opp til skistua for å være med på afterski. De som sto i heiskø i bunnen av bakken holdt på å flire seg spent ihjel da de kunne bivåne meg i pensko, sorte bukser, håndveske a la Lars Tangen og store Dolce og Gabbana-briller. Litt av et syn faktisk.
Men etter utallige enheter alkohol og diverse spillopper med diverse festlige mennesker (jeg nevner ikke navn, hehe) så bar turen hjem på søndag. Du kan tro det var digg å finne sofaen når jeg endelig var innenfor døren.
Uken har gått sin vante gang uten de helt store eventer. Men på fredag så dro jeg og to kollegaer til Trondheim for å møte med flere av våre distributører.
Middag på en knall restaurant på fredag med mye latter og vin med påfølgende bytur. Jeg har blitt fortalt at jeg tryna i gatene i Trondheim sentrum, men det husker jeg ikke derfor har det heller ikke skjedd.
Så var det foredrag på lørdagen og deretter til min gode venn Hans-Jørgen for å fortsette festen. Fikk møte flere av hans venner på vors hos han og dermed også et lite innblikk i trønderverdenen. Det er ikke tull eller myte, DE DRIKKER FAKTISK KARSK!!! Og jeg fikk smake. Fytti svarte, grønnjævlige kukkhælvete for en smak! Jeg er sikker på at det kuynne smelte traktorhjul og få kvinner til å gro hår på brystet. Jeg skal aldri smake på det igjen.
Deretter bar det videre til Metro. Jeg vet ikke helt jeg. Jeg koste meg og hadde det moro. Flere festlige mennesker og noen veldig vakre, men jeg er glad at jeg ikke må gå dit hver helg.

Så nå sitter jeg på Værnes flyplass og venter på flyet hjem til Oslo.
Det skal bli digg å komme hjem igjen og fortsette med nedpakking av leiligheten for jeg flytter jo faktisk på FREDAG!!! Det skal bli så vanvittig deilig å få seg en større leilighet. Gleder meg til å kunne invitere venner hjem og lage en bedre middag servert på min nye spisestue ;)

Her er min utsikt akkurat nå:


Vi blogges snart igjen alle mine fans og snart skal dere også få se bilder av min nye lekre leilighet ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits