Back from Budapest - for et høl!!!

Endelig er jeg tilbake i min deilige leilighet på vestkanten i Oslo. Kom til Budapest på tirsdag med to kollegaer. Megavarm og solen skinte. Kunne jo ikke akkurat klage da med tanke på at det var snøstorm i Oslo da vi dro... For et lekkert land vi bor i. Etter en bedre middag på en uterestaurant var det bare å finne sengen. De neste dagene gikk med til kurs, men de klarte jo selvfølgelig å presse inn panisk rebusløp rundt i Budapest. Du kan jo se for deg meg løpende rundt opp en jævla haug med trapper med sigaretten i den ene hånden og vesken i den andre. Og det var varmt og klamt. Svett og fæl kom vi til restauranten (og by the way, jeg vant løpet ;)
Maten var helt ok, ikke noe jeg ønsker å spise igjen, interiøret var helt grusomt og toalettpapiret var så grovt at man kunne se årringene fra treet det var laget av.
Nå er jeg hjemme og slapper av med pils og sol.
Her er noen bilder fra turen.
Hva skal du i kveld da?

Denne lekre annonsen fant jeg på første siden i bladet som lå på hotellrommet. Hahahahahaha!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits