Drag is when a man wears everything a lesbian won't ;)

Skal vi se. I dag er det den 24. mai. Noe som betyr at det kun er en liten måned igjen til paraden i Oslo under Skeive Dager
Så nå er det bare å legge seg i hardtrening alle lekre mennesker. Her skal det strammes inn, slankes vekk og trenes opp. Man går jo ikke i paraden med magen hengende utenfor gjør man vel?
så nå skal stilettene polstres slik at parketten ikke blir ødelagt når man trener hjemme. Yogamatten skal frem fra glemselen og alt av fettholdig faenskap skal man holde seg unna for enhver pris. Det kommer til å bli en hard måned, men jeg sier som Kate Moss: Nothing tastes as good as being skinny ;)

I morgen er det nok en gang klart for ny arbeidsuke med oppvarming til Eurovision. Og på fredag skal jeg se min vanvittig lekre venn på scenen når jeg skal på Great Garlic Girls. DET gleder jeg meg til. Er det noen som kan gi meg inspirasjon til paraden så er det de jentene der.

Men er det noen som har noen lekre kjoler og eller skjørt som de kunne tenke seg å donere bort til meg så kommer jeg til å bli evig takknemlig. Her skorter det nemlig litt på det helt fantastiske. Jeg skal gjøre om litt på det jeg har, men alle bidrag mottas med takk. Spesielt overlykkelig blir jeg om noen har parykker!!!

Nå skal jeg stelle meg litt og finne sengen, her må det nok noen timer med skjønnhetssøvn til for at jeg ikke skal skremme kollegaene mine på jobb i morgen tidlig.

Sov godt alle skjønne sjeler der ute.
Og husk:
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Dr. Seuss

eller som Homer Simpson sier:
I like my beers cold and my homosexuals flaming.

See you in June in Oslo babies ;)


Én kommentar

Hei der. Jeg har nå sendt deg en epost med litt info. Lykke til med besøk :-)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits