Inni meg finnes en... DRØMMEPRINS!

Problemet er bare at han finner på så mange forkledninger hele tiden. Noen ganger fremtrer han som et blekt (men fattet) arbeidsjern. Andre ganger som en oppglammet partyløve, laidback partydude, sminket og klar for alt og noen ganger som, tja hva skal man kalle det? KVINNE! Ja du leste riktig.
fra tid til annen så kler denne drømmeprinsen seg i noe som strengt tatt er for trangt, men med makt, vaselin og knipetang så kommer klærne på og de røde lakkstøvlettene setter prikken over i'en.
Så hvorfor skal dette være en turnoff for noen?
Vet du hva alle de kjekke guttene du ser på gaten foretrekker å gjøre når de er alene hjemme?

Nei jeg tar ikke på meg kjoler og dameklær fordi jeg tenner på det. de av dere som har hatt på dere noe lignende vet at det slettes ikke alltid er behagelig. men det er skamgøy. Man kan late som om man er en helt annen person. man få masse oppmerksomhet og man kan være frekkere enn man noen gang har vært og folk synes det er urfestlig.
Så ikke kom her og si atsiden jeg velger å feste i en kjole og høye hæler et par ganger i året så er jeg nok ikke en person for deg. Mine kvaliteter stikker mye dypere enn løsvipper og falske pupper noen gang gjør.
Så la meg heller snu på det. Dersom du synes det er skummelt at jeg bruker litt sminke til vanlig, at du grøsser litt ved at jeg er TØFF nok til å stille på byen i røde lakkstøvletter med 14 cm hæl og synes at jeg fra tid til annen kanskje svarer deg litt for direkte; ja da er ikke DU noe for meg.

Det krever guts for å gjøre noe slikt. Du skal ha mot for å kunne gå imot strømmen. Jeg har en kamerat som går på Grønland i drag på vei hjem! Slå den små ynkelige sveklinger som velger å følge "normen". Dere vet hvem jeg lettest kan sammeligne dere med:


Så gi faen i å ønske å være som alle andre. Våg å være deg selv. Tør å gå utenfor boksen. Uansett om du er tolv, tretten, atten eller 38år gammel. Vær deg selv. vær den du ønsker å være. Og vit at du kommer til å bli mer respektert om du er deg selv enn en dårlig etterligning av hva du tror folk forventer.
Stooooor klem fra Jostein!!!PS: Kom til Oslo og se paraden under Skeive Dager lørdag 26 juni og se meg i mitt nye kostyme!

3 kommentarer

Kris

31.mai.2010 kl.23:58

Du er herlig. Vi trenger flere folk som deg <3

cosmoking

01.jun.2010 kl.00:14

legg det ut her da :)

Tore L. Gabrielsen

01.jun.2010 kl.01:58

Stå på

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits