Flukten fra sommeren...

Det er jo passe typisk da. Et eller annet sted står det skrevet at jeg ikke skal ha flaks tror jeg. Endelig blir det skikkelig digg sommervær i Oslo. Da skal jeg selvfølgelig reise vekk. I dag sto jeg opp klokken seks og gikk til t-banen for å ta flytoget til Gardermoen. Nå sitter jeg her på hotellet i Bodø. Her regner det og blåser. Og jakken ligger på sofaen hjemme på Majorstua...
I morgen drar jeg videre til Bergen. Der skulle jeg jo egentlig møte min vakre venn Kenny, men neida. Denne helgen måtte han jobbe i Oslo. Jeg skal jo uansett møte noen andre venner, men det er jo så jeg vil slenge huet i veggen litt.
Dersom det regner i Bergen i helgen så tar jeg på meg joggebuksen og nekter å forlate hotellrommet.
Men om det er noen festlige mennesker som vil hilse på meg i Bergen by i helgen så er det bare å rope ut. Jeg biter ikke med mindre du ber meg om det. Hehehe ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits