Welcome to flight WHAT the FUCK 615

Ja det er riktig. I dag morges tok jeg flyet, om det kan kalles det, fra Bodø til Bergen.
Dersom dere ser at flightnummeret begynner på WF så er det bare å holde seg unna.
Dette er flyet jeg skulle inn på (samme type):


Er dere misunnelige eller?
Det første hinderet inne på flyet er at jeg må bøye meg for å komme meg inn. Deretter sitter det en klyse der jeg har reservert sete og gir meg beskjed om å ta hans. Lucky fucking me! Der havner jeg ved siden av en soldat med kviser og både foran, bak og på andre siden av meg sitter det pensjonister. Jeg vet jo ikke om de var pensjonerte eller ikke, men om de fortsatt er arbeidsdyktige så håper jeg for guds skyld at de har egne hermetisk lukkede kontorer.
Makan! Hvorfor lukter gamle mennesker så vondt? Er det forråtnelsesprosessen som har kommet så langt at det lukter muggent av selve kroppen? Har de glemt kunsten av hygiene?

Etter en smertefull halvtime så tvang jeg meg selv til å sove. Da drømte jeg om kryptens vokter og kjøtt og hud som smeltet av kranier... Har aldri i hele mitt liv vært så glad for å komme meg av et fly, og det inkluderer flyturen over New Zealand med hagl og storm i kastene.

Nå sitter jeg på hotellrommet mitt og er ferdig med å jobbe, Så nå venter jeg på at Veslemøy skal ringe så jeg kan komme meg ut i solen og få meg en pils.
Hva er deres planer denne helgen da?
Om dere er i Bergen og ser meg i mine røde D&G-briller så får dere si hei så klart.

Klask og dask alle mine fans ;)

Én kommentar

Miriam

15.jun.2010 kl.17:31

humre-humre

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits