Så dekorer man litt til. Også har jeg faen meg FERIE!!!

Ja det skulle faen ikke være til å tro! Men nå har jeg faktisk dratt fra jobben og har gått i gang med en tre ukers sammenhengende ferie. Det har nok ikke gått helt opp for meg enda.
Så for noen timer siden satt man på jobben og undret på hva man skulle ta seg til i dag. Skal man bruke første kvelden på å hente seg litt inn, se en film alene og legge seg tidlig?
NEI!!!
Nå har jeg kommet meg hjem, det er pils i kjøleskapet og jeg skal nå rydde litt og teste ut min nye soper. Les: støvsuer:)
Deretter skal jeg dekorere ferdig slepet til paraden. Deretter mangler jeg bare å få på plass parykken og skoene.
Men jeg så noe i dag som fikk meg til å undre litt igjen (ja jeg vet, det skal ikke så mye til).
Under jobben min er det en skomaker. Jeg så han utenfor i dag. Og han hadde på seg slike jesussandaler med borrelås og hvite sokker!!! Det blir vel litt som en tannlege med stygge tenner, en manikyrist med sørgerender under neglene eller en makeupartist med pizzatryne? Jeg bare spør: Ville du spurt en blind man om veien til nærmeste kino?
Nei det var det jeg tenkte.
Så derfor velger jeg å style håret mitt i kveld, pynte litt på huden og ta på meg noe lekkert så jeg passer inn i båsen; HOMO! Hahahahahahahahahaha!
Neida, men joda, men neida. Jeg skal ihvertfall drike pils med gode venner, le og kose meg og om kvelden bringer et bredere smil i morgen tidlig så finnes vel ikke noe bedre enn det?
Måtte ta et bilde på jobben denne uken. Hva synes dere?


Så er det jo tross alt kun åtte dager til Paraden. Har dere shavet det som skal shaves, sydd det som skal sys og sugd det som skal suges?
Hehehe;)
Planer for ferien?

Klikk på bildet og sjekk ut programmet for uken som kommer:

3 kommentarer

Lissie H. Wardenær

18.jun.2010 kl.18:45

Hei Jostein!

haha...gapskratter her jeg sitter, elsker kommentarene dine ;)...synes jeg ser denne figuren i "villagjennomtrekk" (eller jesus sandaler om du vil) med hvite sokker i...guuud får helt gåsehud, herregud enhver mann med respekt for seg selv går vel ikke rundt slik?...

Jeg vil også ønske den vakre mannen, nydelig bilde forresten... en strålende sommerferie og kose seg masse på Paraden da ;).... varm klem Liss

Miriam

18.jun.2010 kl.20:01

Hahahahaha SOPER!!! I love it!
Kos deg i kveld, min gode venn, så sees vi snart!!

Miriam

18.jun.2010 kl.20:02

og du? Du er lekker! Tvers gjennom lekker! Og jeg elsker deg!

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits