Skeive Dager er i gang!!!

Jepp! Da var den tiden kommet igjen. Det er Skeive Dager i Oslo. Solen skinner og jeg har ferie. Jeg elsker denne uken.
De siste tre årene har jeg tatt meg ferie hele denne uken. Jeg digger stemningen og mangfoldet. Folk som generelt ikke beveger seg så mye ute er blandt alle flotte menneskene som deler seg i gleden. Folk våger å gå enda litt lenger i å være seg selv. Det er de festligste kostymer. Folk smiler og er glade. Og hva er galt idet?
Jeg møter fra tid til annen mennesker som synes denne uken er noe tull. Hvorfor? Er det fordi at de innerst inne skammer seg litt over sin egen legning og når de da blir konfrontert med andre som er tydelig stolte av hvem de er? For det er faktisk lov til å være stolt. Det er ikke alle som har hatt det lett med sin legning. Noen har fått masse trøbbel opp gjennom oppveksten. Noen har fått juling, andre har kanskje mistet kontakten med familien på grunn av noe sde ikke kan noe for.
Vi velger ikke å være homofile. Det er noe vi er. Hvorfor velge den vei med mest motstand frivillig?

Så jeg synes vi har all rett til å være stolte. Så jeg velger å feire denne uken. Jeg vil feire meg selv. Jeg vil feire mine vakre venner. Jeg vil feire minnet till de som har funnet denne verden for tøff til å ville fortsette livet. Jeg vil feire mangfoldet.
JEG! ER! STOLT!
Og på torsdag tar jeg med meg moren min ned på rådhusplassen. Da skal vi drikke pils i solen og virkelig vise at den homofile delen av befolkningen er VAKKER!
Dette er Skeive Dager for to år siden.


Sees vi på Rådhusplassen på onsdag, torsdag, fredag og lørdag eller???

2 kommentarer

AnneMariell

21.jun.2010 kl.06:21

Det er så sant så sant, du har all grunn til å være stolt av den du er. Og hadde jeg kunnet, skulle jeg vært der og feiret med dere andre.. bor nok desverre i en del av landet hvor det ikke er vanlig å feire at man er homofil, til det er samfunnet altfor lite.. :) Men får vell ta meg en tur til skeive dager ett annet år. Ha det kjempegøy for meg også da. :):) Klem.

Henriette

26.jun.2010 kl.09:41

Vær stolt av den du e du, med god grunn :) Håpa du har kosa deg denne veka! Klem

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits