Ke 'u si? Tålå åntle!!!

Nå sitter jeg på den deilige hytta mi og steker i solen. Vel akkurat nå sitter jeg i bilen oppe ved hovedveien og snylter på nettverker til Lesjaverk Sag. Hehe;)
Sånn er det når Netcom ikke klarer å dekke hele Norge med internett. Møkkaselskap!
Kom opp hit på onsdag etter fem og en halv time i bil.
Jeg kjørte bestemor opp hit så hun skal få ha bilen sin her i sommer.
Lekkert er det også når vi stopper på Frya for å spise litt. Når vi setter oss i bilen snakker vi om alle de feite fæle menneskene der inne. Etter noen minutters stillhet leverer hun følgende: "Men du har jo lagt på deg en del i det siste du også..."
Skriiiiiiiiiiik og vræl sa det inne i hodet mitt. Men jeg sa bare at ja det er jeg klar over. Men jeg er jo ikke feit sier jeg. "Nei, men du må ikke legge på deg noe mer ihvertfall."
Det sies at det er fra små barn og fulle folk man får vite sannheten, men der synes jeg jaggu man skal inkludere gamle damer også...

I morgen setter jeg meg på toget hjem mot Oslo. Da blir det en fest når jeg kommer hjem,. Et slags gravøl siden jeg begynner på jobb igjen på mandag etter tre uker ferie. Det har vært veldig deilig å ha fri, men det plager meg ikke nevneverdig å begynne på jobb igjen. Eneste som ikke er bra er at jeg ikke har den brunfargen som folk flest har når de kommer hjem fra ferie. Jaja, ikke noe å gjøre med det. Jeg blir bare ikke lett brun, sånn er det bare.Er det ikke fint her???
Og i går tok jeg årets første bad, NAKEN! Hehehe, jeg er barsk.
Men det var bare 15 grader i vannet så det ble ikke mer enn et par svømmetak før jeg gikk opp igjen og ble varmet av solen.

Men nå skal jeg kjøre tilbake til hytta og klippe litt gress.
Kos dere videre i sommersolen alle mine nydelige venner!

3 kommentarer

Mari

09.jul.2010 kl.15:34

Som Per Olav sa; her er det grusomt vakkert! Gleder meg til jeg skal oppover i slutten av måneden.

Tine

09.jul.2010 kl.15:38

Typisk bestemor kommentar... haha

feisty 19-åring

10.jul.2010 kl.20:48

HAHAHA bestemora di virker jo like gærn som deg jo:-D Ler meg skakk:-)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits