YEAH BITCHES! Im baaack!

Ja det er helt sant! Etter et langt opphold uten noen som helst form for blogging så er jeg endelig tilbake.
Jeg skulle så sårt ønske at jeg kunne nå komme med en hel haug med lekker sladder om tvilsomme kjendiser med store snurrebasser og dårlig selvbilde, men akk nei.
Så går no IKKE dagan her i gården. Her vier man sin tid til jobb og vasking av egen leilighet. Det er fortsatt ingen som har meldt seg frivillig som vaskehjelp. Jeg mener, HALLO! Hva er det som er så skummelt med å vaske en annens leilghet en gang per uke? Er vel ikke så farlig om man må iføre seg kun et lite forkle og være bygd som Brad Pitt (i Thelma & Louise)... Nei jeg er ytterst sjokkert over at ikke innboksen har svømt over av søknader. LOL!

Men sprik til side. Så skal jeg kanskje gi dere mine lekreste lesere en liten update over den siste tiden her i Tigerstaden. Man har ikke bare sittet hjemme og laget hampkjeder. Ikke et eneste ett faktisk. Jeg vet ikke hvordan man gjør det. Og jeg synes de er stygge. Nei jeg hr jo festet litt da;) Har blitt noen turer på diverse vorspiel og påfølgende krumspring på Elsker. Jeg har klippet til teppe til soverom og veranda. Det er dønn fiske lekkert faktisk. Verandaen har blitt min lille blå oase.
Se bare hvor fint det har blitt: (innlegget fortsetter under bildet)Det er jo helt fabelaktig å sitte her ute på kvelden og lese litt i lyset fra stearinlysene og bare kjenne sommervarmen mot kroppen, eller regndråpene som hamrer mot asfalten nedenfor som det gjerne har vært de siste ukene. Det hadde vært paradis på jord hadde det ikke vært for det gamle skrellet som bor i første som hver kveld rundt ti kommer ut for å rope på den feite katten sin: Nusseee, Nusseee, Nusseee, Nusseee, Nusseee, Nusseee!!! Jeg kødder ikke! Hun holder gjerne på i ti femtten minutter til den jævla katten svarer henne. Og da går det over i: Har du hatt det fint ute Nusseee? Komme inn da Nusseee. Sånn ja Nusseee. Alt dette er sagt med skingrende, nasal gammeldamestemme. Hun drar så lenge på e'ene at jeg har lyst til å kaste gamle sko etter henne. Katten er jo like ille. Jeg er sikker på at det er den som sitter og "synger" fra tid til annen. På størrelse med en liten panda, og om det forstetter slik snart like utrydningstruet...

Men over til noe litt hyggeligere. Kjelling har giftet seg... Kødd! Han som har lovet at han skulle vente på meg...

Nå sitter jeg på jobben og bruker nettet litt her før jeg stikker hjem. Shit har jo sittet en hel time over jeg før jeg gikk over til privatliv her. Jaja. Får vel sin lønn ett eller annet sted.

Og til slutt har jeg et spørsmål til dere.
Under skal dere få se to bilder. Hvilken stil synes dere jeg skal klippe håret mitt?
Jeg klarer ikke bestemme meg...

5 kommentarer

Assistenten

17.aug.2010 kl.20:03

Han blonde nederst.

Selv om han øverst til venstre var desidert heitest!

Alexandra Drummond (the one and only, you know who it is!!)

17.aug.2010 kl.23:52

Ikke noen av de øverste. Like de to nederste!! Love u baby!

Nine

18.aug.2010 kl.17:44

Du har jo saa flott ansikt, saa jeg ville gaatt for oeverst til hoeyre. Selvom det var et ganske vanskelig valg...

Marthe Alvilde

20.aug.2010 kl.14:55

Jeg syns også en av de to nederste, selv om jeg er dårlig på å se hva slags frisyre som passer til hvem:) Sees vel brått ute i kveld, Jostiss!

Jostein the one and only!

20.aug.2010 kl.16:05

Nine: Å så søt du er som lyver på nett. Blir jo nesten litt rørt her jeg;)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits