Død over stygge, bitre ekser!

Nei, det er ikke en av mine jeg snakker om. Jeg har hatt flaks. Vi snakker riktig nok ikke sammen lenger, men det har ihvertfall ikke kommet til det punkt der man slenger dritt om hverandre eller kontinuerlig tar kontakt for å strø salt i såret.

Så hvorfor er det noen som opplever dette? Jeg har en helt nydelig kamerat som til stadighet blir kontaktet av sin eks som kun har som hensikt å fortelle hvor bra han har det uten han. Den nye typen er flott og bla bla bla. Hvor barnslig er det egentlig? Jeg er så drittlei av å oppleve venner som har bedritne ekser! Ikke fordi jeg ikke er glad i mine venner. Tvertimot! Jeg elsker mine venner. Mine nærmste glitrer faktisk. Når jeg tenker på dem så ser jeg dem for meg som i morgensol ved et vann. Solen skinner i vannet og en lett bris får vannet til å blunke tilbake. Det er uskyldsrent og unikt. For den personen som står i det lyset forandrer seg ved hvert vindkast.Jeg skulle ønske folk kunne skjønne at det hjelper ikke dra ut et brudd i det uendelige. Det vil ikke gjøre noen noe godt. Det er alltid to skadelidende i et brudd. Den eneste muligheten folk har til å komme seg videre er å la den andre gå sin egen vei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits