Jadda, det er høst. Full tenning!

Ja så var denne fryktelige tiden her igjen. Denne tiden der det lukter sånn litt råttent i gatene der løvtrærne har forsøplet. Alle de lekre sprekkene i fortauet er fylt til randen med klissete sølevann og en av bestselgerne til 7-Eleven er paraplyer. Ja det er høst i Oslo.

Nå løper vi til IKEA for å handle sekker på sekker med billige telys for å late som om det er koselig med vind, regn og sure mennesker. Så sier man at der er så stemningsfullt med levende lys før vi åpner avisene og leser de daglige rapportene på hvor mange hus som har brent ned og gitt mangfoldige mennesker slike tøffe arr. Joda det er koselig med høst. Men det som faktisk er trivelig nå er jo at jeg er sterkt tilbake på bloggfronten!!!

Jeg vet dere har savnet meg. Jeg er jo elskelig og klembar. Joda, jeg var kanskje litt vel klembar før når jeg var litt rundere i kantene. Nå fremstår jeg i ny og forbedret utgave. Den grasiøse elegansen er tilbake, den smekre midjen er igjen synlig og kommentarene er skarpere enn noen sinne. Jeg vil så fryktelig gjerne fornærme noen, men det er jo litt vanskelig når det finnes så mange tullinger i dette landet som nærmest har teflonisert alle nordmenns oppfattelsesevne. Hvor mange av dere skrur ikke av fjernsynet når det stygge trynet til Ari Behn dukker opp som en kjip kvise som alltid kommer på samme siden av nesen. Eller som kjenner magen vrenge seg når man hører stemmen til Kirsela Vendelbom og hennes fanskare Tan Jomas og lommehunden Christopher the pooffer!

Nei jeg tenner noen flere stearinlys og kliner meg inn med litt hjemmebrun jeg. Og krysser fingrene og ønsker meg en lett koma som kan ta meg gjennom høsten og sommeren og la meg våkne på vårparten til lyden av lysere tider.

Vi blogges jævlig snart skal jeg si dere:)Én kommentar

Koko - Khoa Leo

06.okt.2010 kl.21:43

Hehe, en ny og forbedret utgave er alltid gøy :P

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits