Det var da som bare faen. Det SNØR!

Nå er det noe riv ruskende galt med dette landet. Jeg har ikke bestilt snø i oktober for faen. Jeg er så mektig IKKE glad i denne årstiden. Jeg mener det. Jeg finner ikke en eneste positiv ting med høsten. Det er surt, kaldt, mørkt og jævlig.

Men Jostein da, det er jo så koselig og romantisk med høsten. NEI DET ER IKKE DET! Det er ikke høsten som er romantisk. Det er hvordan man steller det istand hjemme med lys og pledd og varm drikke. Det er ikke selveste årstiden som er fin. Uansett hvor koselig du lager det til hjemme så må man til syvende sist ut av døren. Og der kan vårt flotte land friste med bitende sur vind, gjerne krydret med enten sludd eller regn. Det ligger råtne blader på fortauet, man blir snørrete og høres konstant forkjølet ut. Pene sko byttes ut med klumpete, jævlige støvler eller boots. På med alle klærne så man ser tjukkere ut enn noen sinne. Folk er sure og det er vått stort sett overalt. Vinteren kan jeg til en viss grad forstå at folk kan like (jeg kommer tilbake med meninger om de fæle hvite månedene om noen uker) da er det jo tross alt snø, noen ganger, og dermed virker det ikke så mørkt heller. Og en tørr kulde er bedre enn våt sådan. Nei slikt kan du drite i å håpe på om høsten. Det er ikke nok hvitt på bakken til å jage bort mørket. Det er ikke tørt nok til å jage bort kulden. Og det er faen ikke en dritt å se på tv heller.

Så kom ikke her og fortell meg at det er så koselig med høstfarger og stearinlys. Jeg skal være forbannet og sur og bitter i minimum fem måneder til.

Kom og sjekk meg opp for helvete, så får jeg noe å smile av!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Kategorier

Arkiv

hits