O jul med din fedme!

Så er den her igjen da. Julen. Med alle sine fallgruver og skumle ideer. Det er nå tid for å trykke i seg så mye usunn mat man klarer, helle nedpå med aquavit for "medisinske grunner", syte over hvor vondt aquavit smaker i det lange og det breie og bruke sine siste blanke kroner på noe crap som folk ikke ønsker seg og kommer til å putte bakerst i skapet og kukn ta frem for å vise noen venner noe fælt som de fikk til jul for noen år siden. Så kan alle le godt og krysse fingrene for at ingen gjør det samme med de jævlige gavene de spredde rundt seg sist jul.

Men hva skal man så gi til folk? Jeg har våget meg ut på Oslo City i denne førjulstiden og observert litt. Fy faen så mye jævlig folk betaler penger for. Fra små juleduker på Nille til et lærsmykke med fjær fra Arts'n Craft. Det vil hun sikkert ha, da blir hun sikkert gla´. Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra. Oh, bitch please!
Ærlig talt sier jeg bare. Noen bare bruker en femtilapp eller to og tenker at det er jo uansett tanken som teller. Men det er IKKE det!!! Når du kjøper noe drit som du ikke kunne tenkt deg selv, pakker det inn i blankt papir og gir det til noen andre så beviser det bare at du ikke har en selvstendig tanke i hodet ditt!

Så skjerpings folkens. Legg vekk det gudsjammerlig stygge skjerfet fra H&M som du hadde tenkt til å gi til venninnen din siden det er "hennes farger". Nå kan du sette deg ned med penn og papir og tenke gjennom alt det dere har opplevd sammen. Så setter du ned stikkord og tar de med neste gang du er utenfor huset og i områder der de har butikker. Jeg er sikker på at du klarer å finne på noen bedre enn et skjerf i 100% acryll med lilla og

oransje striper.
Kanskje en pose med te som takk for den gangen hun kom på besøk til deg og lagde te etter at det ble slutt mellom deg og typen? Har hun sagt at hun har hatt mye dårlig sex i det siste så er kanskje en dildo fra Kondomeriet tingen? Jeg har sett på tv at de er på tilbud nå. Eller kanskje et lite album med bilder fra turer dere har tatt sammen? Du trenger ikke bruke mye penger på disse gavene heller. Sett sammen et knippe bilder som er tilknyttet gode minner (hent fra Facebook), skriv dem ut, klipp dem til og sett dem sammen til et lite album med kommentarer fra deg.
DA snakker vi gaver med en mening. Og dersom du er en av de menneskene som ikke har et kreativt gen i hele kroppen, så tar du frem arket med stikkordene på, tar et blankt arkt og skriver et brev til henne. Og på konvolutten kan du sette på klistremerker om du ikke vil tegne noe selv.

Ser du? Det koster deg ikke mange kaloriene å finne på noe som gjør at hun husker den gaven. Den gaven blir nok heller stående i bokhyllen og hun kan ta den frem for å skryte av hvor gode venner hun har, eller hun kan lage en kopp te til sin neste kjæreste. Ja her er det det kun fantasien som kan stoppe deg.
Når jeg setter sammen en gave til en venn eller familiemedlem så tenker jeg meg om to ganger, kan hun bruke dette? Har hun sagt at hun har dette? Blir hun fornærmet om hun får en til? Skal jeg kanskje legge oppi en liten ting som gjør gaven mer personlig?

Og om noen lurte så ønsker jeg meg Matthew Grey Gubler med en stor sløyfe på og en brusmaskin fra Elkjøp.

Glad jul til alle og enhver, bortsett fra dere losere som ikke fortjener tre minutter av min tid. Dere får skjerf til jul av alle vennene deres.

Happy holidays everyone;) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

26, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits