Feel free to fix me up!

Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal date masse i 2011. Jeg har kanskje vært på fem skikkelige dater i mitt liv som jeg kan huske. Så her glimrer ekspertisen med sitt fravær.
Men jeg ser da vel ikke helt udatelig ut heller?
Jeg bare spør jeg...

Så her er en melding til alle som leser dette, både av venner og andre lesere:
I 2011 så er det lov å sette meg opp med deres kamerater. Jeg kan love at jeg sjekker vedkommende på facebook for å se om det er aktuelt, og så skal jeg jaggu dra og drikke kaffe med folk jeg ikke kjenner enda. Dette blir spennende dere?

Så her er det bare å gå gjennom vennelistene deres og se om dere har noen bekjente som er single, kjekke og homo. Deretter sender du meg navnene og så skal vi se om vi ikke kan lage litt liv i leiern;)

Og om du som leser dette selv har lyst til å ta meg med på en kaffe eller pils; ja hva er det du venter på??? Ta deg sammen og send meg en melding. Jeg biter ikke med mindre jeg blir bedt om det.

3 kommentarer

rudegiirls

30.des.2010 kl.18:04

Har noen fortalt deg at du ligner på Petter Pilgaard på headern din? Trudde først at det var han sin blogg jeg nå! Haha, så trudde han hadde kommet ut av skapet!

Kine

02.jan.2011 kl.18:55

Gaysir: Ilovefigures

Jostein the one and only!

25.mai.2011 kl.09:36

rudegiirls: Det vet jeg faktisk ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til...

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

29, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits