Mure seg inne eller more seg ute???

Turn me on!!!         

De siste månedene kan det virke som om jeg har gjort mitt beste for å støte alle mine venner så langt vekk fra meg som det kan la seg gjøre. Noen har fått denne behandlingen rett og slett fordi de fortjener det, mens andre så definitivt har trukket det korteste strået. Men noen. OMG! You so deserve it. SLUTT Å DRIT DEG UT'A!

Men det er hva det er. Nå skal jeg ihvertfall reintroduseres til samfunnet igjen. Sneen smelter, jeg er på slankern, ny sveis og rett og slett klar for å komme meg ut og flørte litt igjen. Bort med det gamle og inn med det nye sier nå jeg. Og hvem vet, kanskje jeg kommer til å føle for å dele mine opplevelser med alle dere mengdene med mennesker som leser bloggen min også. Så om du som leser dette sitter en dag og tenker at du veldig gjerne vil bli omtalt i min grisepopulære blogg så synes jeg du skal bli med meg hjem en kveld så ser vi hva som skjer. Men ikke hvis du er jente da. Det er bare ekkelt og unaturlig...

Men det første som skjer i mitt liv, etter at jeg har vasket gulv og bad og tre runder med klesvask (fy faen så spennende lesestoff har du ikke sett på lenge eller?) så er det fest på lørdag. Da skal man feire at et eller annet ludder har vunnet den norske MGP-finalen(!) og siden vi egentlig driter i det så skal vi bare finne noen til å kline litt med og ta upassende på.

GUUUUUD jeg gleder meg til lørdag!

PS: Til den floksa som kommenterte et sted her inne at jeg ligner på Petter Pilgaard! Jeg ønsker deg femten smertefulle fødsler og at ditt ansikt nummer to faller like fort som populariteten til Chand fra X-Faktor 2009!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

27, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits