Bin Laden er dau og jeg har fått pult!

Neida, jeg har ikke det. Men venninnen min har. Hun skrev en melding til meg med denne teksten og kunne fortelle at tykke jenter også kunne få orgasme. 
Dere kan jo forestille dere mitt stakkars hjerte stoppe litt der. Det er visst helt sant det hun skrev. Og jeg som ikke visste at jenter kunne få orgasmer i det hele tatt. Har i alle år gått rundt og trodd at alle jenter faket hele tiden og har syntes det var veldig moro. Kost meg litt med tanken på at alle gutter som lå med jenter var dårlige i senga...

Så kom jeg på at hun jo er lesbisk, så min lille imaginære boble er fortsatt intakt ;)

Så over til meg. Jeg er helt sikker på at det ikke er noen som noen gang har fortalt meg at dersom man sitter inne hele vinteren, ser tv og stapper i seg masse mat og snop så legger man på seg. JEG ER INDIGNERT OG SJOKKERT!!! Jævla trollet som bor i skapet mitt og syr om hele garderoben min i løpet av vinteren. Alt er jo faen meg for lite nå.

Dersom dere ser meg i Bogstadveien iført en ullgenser er det ikke fordi jeg fryser. Det er det eneste jeg fikk på meg som ikke skrek i sømmene da den ble trukket på.
Har slåss med et flertall bukser og må desverre meddele at buksene tapte. De ligger i bunnen av skapet og trygler om å bli donert til tynnere mennesker med nål og tråd som kan lege de revner de har fått i sømmene. Jeg gir dem fingern og limer igjen det skapet med hest på tube.

Nei fadern heller. Jeg får vel kanskje bevege meg ut i været og forbrenne noen kalorier. Det er jo tross alt trapper både til og fra butikken om jeg skal ha den iskremen jeg har lyst på. Hvem vet, kanskje jeg dobler vinterens vektøkning til hele 2.8 kilo ;)

Klask og dask skjønninger ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

29, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits