Bitching fra hyttekroken :)

Dette er jo helt fantastisk. Her sitter jeg i sofan på hytta langt opp i Gudbrandsdalen med full internettdekning og iskald pils. Det er lite som er fælt med å ha ferie i Norge altså.
Jeg har fått beskjed fra en venninne at jeg må skrive om min ferie på Ibiza i forrige uke. Så når noen spør så pent så kan jeg jo ikke si nei. Eller vel, jeg kunne jo faktisk sagt at det kunne hun se langt etter. Mitt liv og jeg bretter det ikke ut til spott og spe for gudoghvermann å lese og bedømme. Men da ville jeg jo ikke vært noe bedre enn disse drittungene som føler at de må gå ut i media og annonsere at; "Nå slutter jeg å blogge".
Sukk og stønn og stakkars deg din frigde førkje!!! 

Nei jeg har det så fælt fordi jeg føler meg mobbet og folk snakker så stygt om meg. Jeg har jo tross alt bare tjent et par hundre tusen på å skrive om min siste menstruasjon, det dødsfiiine kameraet mitt (som jeg ikke betalte for), den zuuuperzøte festen som jeg og mine identiske venninner hadde sist fredag osv, osv, osv... Fuck the hell off bitch!

Jeg er ikke som alle andre jeg. Jeg er mye, mye bedre faktisk!
Derfor føler jeg at jeg har rett til å peke på og le av disse patetiske individene. Selv om det er å dra det litt langt å kalle dem individer da de aller fleste av dem ser ut som om de er genmodifisert til å være prikk like.
Jeg ser for meg følgende situasjon:
Forskeren som kom med den klonede sauen Dolly dro hjem til sitt beige hjem, i en beige by og ble servert kjøttpudding og kokte poteter med beige saus av sin beige kone og tenkte: Jeg må ha noe rosa. Noe rosa med spretne pupper. Noe rosa med spretne pupper og lav intellektuell yteevne. Eureka! En Barbie-dokke, to kilo rosa bomull, 800 gr silikon, jordbærlukt og en touch av vakuum i en petrieskål og tryll tryll så har vi det! 

Jeg er ikke som alle andre jeg. Jeg er mye, mye bedre!

I morgen skal du få lese om min fantastiske uke på Ibiza. Stay tuned.
Inntil da så kan du kose deg med bildet under.

 

2 kommentarer

Cosmo King

12.jul.2011 kl.00:29

okei, jeg prøver virkelig å være frekk, men jeg må bare spørre; er det deg?

Jostein the one and only!

12.jul.2011 kl.18:28

Cosmo King: Å jada! C'est moi!

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

29, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits