Eventyret om homo'n som skulle til Ibiza for å gjøre seg brun - et reisebrev.

Det var en gang en festlig liten skrue som satt i leiligheten sin på Majorstuen og lurte på hva han skulle ta seg til i ferien sin. Skeive Dager var over og det var lite som skjedde i hovedstaden. Jeg kan jo ikke bare sitte her og glo, sa poden til seg selv. En dag fløy en liten blåfugl rett i vinduet og klask i bakken. Det var da det gikk opp for gutten at han ville ut og fly selv. Fortere enn fort fikk han opp den magiske boken sin der han kunne få tilgang til verdensveven. Etter syv lange og syv breie timer foran denne boken fant han endelig en løsning. Kongerikets flyflåte Norwegian kunne fly han til spanjakkenes danseparadis Ibiza for noen skarve riksdaler. Han fant også et herberge der han kunne vile sitt hode og med ett så var turen bestilt. Tre dager senere var det klart for avreise.

Han pakket snippsekken sin. Også pakket han den på nytt. Han veide den og fant ut at det var gode forhold for å ta med seg utvidet utbytte på hjemreisen. Uten å måtte betale mulkt til flyvemaskinselskapet. Så i hovedstadens mulm og mørke tok han snippsekken fatt og satte kursen mot de slake daler og fjell i Ullensaker.
Dette blir litt av et eventyr sa gutten til seg selv der han satt i magen på den store metallfuglen på vei sørover kontinentet.

Midt på sorte natten kom han omsider frem til øya Ibiza. Og varmen slo imot han i det han kom ut av redet til metallfuglen. Etter å ha funnet en mann med kjerre uten hest (!) var han på vei mot sin endelige destinasjon; Sant Antoni. Mannen krevde 35 eurodaler av gutten ved reisens slutt og gutten beveget en sliten kropp endelig inn i værelset sitt og kollapset på sengen mens aircondition surret og bråket.
Påfølgende dag fulgte med en varme gutten ikke var vant med og kilometervis med vandring i byen.
Solen stekte og huden til gutten hadde fått et herlig rosaskjær da dagen ble til kveld og han koste seg med iskald mjød på en av byens mange sjenkesteder.

Da neste dag grydde så hadde homo?n virkelig fått et innblikk i hvordan folk fra andre land ter seg på slike steder. Det kunne virke som om det var om å gjøre å rope høyest, smelle hardest i dørene og bli fortest mulig full. Noe de alle klarte...
Andre dagen fikk gutten satt seg på en buss og kommet seg til øyas hovedstad Eivissa. Der gikk dagen med til å se på alle de rare menneskene, traske gjennom mange hundre år gamle bymurer. Gutten spiste sverdfisk og observerte sjokkrosa briter med kobberrødt hår. Mektig underholdende.
Tredje dagen brakte med seg leie av moped og gutten satte nesen nordover. Det var først da han hadde kommet seg ca 12 kilometer fra Sant Antoni at han oppdaget at han hadde faretruende lite bensin. Siden det ikke fantes bensinstasjoner utenom byene var det bare å sette nesen tilbake og krysse fingre, ben, fingre og øyne for at det lille som var igjen ville holde. Tyve meter fra bensinpumpene var det nok og gutten måtte dytte sykkelen de siste meterene. Med tanken full så satte gutten nesen sørover, på jakt etter den beste utsikten. Etter noen kilometer med motordur, et par hundre meter med trasking over ulendt terreng var det følgende syn som åpenbarte seg bak en stor busk:

Etter at gutten hadde spist litt og drukket litt på det som føltes som kanten av verden så bar ferden hjemover igjen. Denne gangen på jakt etter en real after sun-lotion. Det som hadde startet som en lett kledelig rosa glød, hadde nå utviklet seg til en real hamrende, ilsint flammerød. Nå var gode råd dyre og farten høy på vei tilbake til utleiestedet. Mopeden derimot hadde andre planer. Da det var litt under 1,5 km igjen hadde sykkelen fått nok og slutet rett og slett å virke. Da var det banning og sverting og dytting av sykkel i 30 grader og stekende sol med solbrente skuldre. Da sykkelen endelig var avlevert gikk det strake veien til nærmeste apotek.

Noe av det gutten kunen observere tidlig i oppholdet var andelen veltrente gutter på stranden. Det var flere anledninger der gutten satte seg ned på en benk langs strandpromenaden og bare studerte den ene kroppen mer veltrent enn den forrige. Det kunne virke som om disse individene hadde ligget i hardtrening i flere måneder i forkant av oppholdet. Og at de har benyttet en tredjedel av feriebudsjettet til solarium... For gutten var dette kanskje ekstra vanskelig å svelge. Turen ble bestilt og betalt tre dager før avreise så det var ikke sjans til å gjøre noe med kroppen, hverken fasong eller farge. Og etter en vinter med røykeslutt og god mat så man ikke akkurat ut som en adonis lenger...
Men da er det jaggu greit det koster 80,- for en liter vodka ;)

Grunnet forbrenning var det på med tskjorte i et par dager og holde seg unna solen i et par dager. Da benyttet man tiden til å shoppe litt og spise noen bedre middager. Det var blandt annet i løpet av en av disse dagene da gutten bestemte seg for å prøve ut et av byens sjenkesteder. Der hadde han, absurd nok, voldsomt draget på damen. Flere jenter ville komme i kontakt. Et par kon i snakk og gutten fikk endelig sagt; ?I?m dreadfully sorry. But you have nothing I want, need or desire. But cheers anyway.?

Etterhvert gikk ukens opphold mot sin slutt. De britiske 20-åringene som delte samme gang på hotellet som gutten hadde hatt 7 dager til ende med hard festing. Dette hadde medført at jentenes stemmer var identiske med guttene og alle som en av dem var sammensveiset med sine egne solbriller. Gutten kunne være vitne til at en av de mer solbrente guttene fikk seg en rett høyre da han skulle tøyes med brillene til en av de større jentene. Humre, humre.
Siste dagen på Ibiza ble brukt til shopping, man hadde jo tross alt ikke vært i nærheten av å bruke feriebudsjettet. Det hadde ikke blitt de største utskeielser og gutten hadde ikke våknet opp med et trehodet troll. Men brunfargen var på plass som bare det og etter en lang natt med mye venting og reising hadde han endelig kommet seg hjem til lekre vestkanten.

Og snipp, snapp, snute så var dette lille homoeventyret ute ;)

Under kan dere se et lite knippe bilder.

Det hadde ikke gjort meg noe å feriert på penne lille jollen.

Jeg er som en ravn. Ser jeg noe som blinker og skinner så er jeg lost ;)


Det er helt ok med billig iskald vodka.

Lekre gutter snikfotografert på strandpromenaden.


Stedet der en stakkers jente fikk avslag å skrive hjem om.

Solnedgang fra Cafe del Mar er priceless. Iskald Corona og denne utsikten er det vanskelig å toppe.


2 kommentarer

Cosmo King

12.jul.2011 kl.22:10

Ibiza, here I come. Sykt digge gutter er noe for meg atm as

Jostein the one and only!

13.jul.2011 kl.18:36

Cosmo King: Ja du vil ikke tro hvor mange av dem det det var der. Tilogmed opptil flere av den sjeldne rasen; kjekkus nerdus;)

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

29, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits