Begynnelsen på slutten eller starten på en ny begynnelse?

Det er med blandede følelser jeg sitter her og ser at klokken sakte men sikkert nærmer seg midnatt.

Hva kommer til å skje? Kommer det til å merkes? Vil jeg føle meg annerledes? Kommer jeg til å med ett føle meg mer voksen og moden? Sikkert ikke. Jeg kommer nok til å føle meg temmelig det samme som nå, bare litt trettere. Det er jo sent på kvelden.
Dagen i dag har passert uten noen store forskjeller fra i går. Jeg dro på jobb, jeg spiste lunsj og jeg jobbet litt mer enn de vanlige åtte timene. Men ingenting ekstraordinært har skjedd. Det har rett og slett vært en helt ordinær tirsdag.

Men det er ikke en hvilken som helst tirsdag. Det er faktisk min siste tirsdag, ja min siste dag i det hele tatt, i tyveårene! Jeg blir tredve år i morgen. Om en drøy time faktisk! Så spesielt.
Man tenker jo at tyveårene kommer til å vare evig. Man fester og kliner og har det rasende festlig. Man leser, man reiser og man finner karrieren sin. Og uten at man helt har registrert det så er tyveårene forbi.
«I?ve had the time of my life!» Og alle andre svulstige hymner fra åttitallet ramler inn i hodet mitt og alle som en kan beskrive en eller flere hendelser de siste ti år. Det har vært knall og fall. Det har vært store kjærligheter og små (ehem?) kjærligheter. Men ville ikke vært foruten. Jo, kanskje et par av dem. Hehehe.

Hva skjer nå? Er det begynnelsen på slutten? Er det slutten på begynnelsen? Starter et nytt kapittel nå? Hmmm, lurer på hva jeg skal kalle dette avsnittet av livet. Jaja, det finner jeg vel ut av etter hvert som tiden går.
Det mest interessante er vel egentlig hva man skal kalle det kapittelet som avsluttes nå om en times tid. I løpet av de siste ti årene har jeg gått fra å late som, til gjemme meg, til å åpne meg, utfolde meg, utvikle meg, utfordre meg og rett og slett til å bli helt fantastisk!
Jeg er ikke ferdig. Jeg har masse igjen. Så de av dere som tror jeg har nådd toppen? Ha. Ha. Ha. Hah!

Stay tuned ? the best is yet to come J
2 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe

10.jan.2012 kl.22:56

Haha dette var da dramatisk og spennende:)

Linda (Gommo)

10.jan.2012 kl.23:07

Du blir nok bare bedre o bedre du. Du vet hva de sier om god,eksklusiv vin og annet "godt" drikke ;)

Nyt de siste 50 minuttene i 20 åra.

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

29, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits