Jeg ler enda jeg!

Noen ganger når jeg har vært ute så våkner jeg dagen etter med et stort smil om munnen. Ikke for de grunner du sikkert tenker nå. Din gris. Nei jeg smiler fordi jag omgir meg med festlige mennesker som får meg til å le og som jeg opplever de festligste ting med.

I går var en slik kveld. Jeg var først litt i tvil på om jeg i det hele tatt skulle bevege meg utenfor døren, men siden jeg jo tross alt hadde vært Sporty Spice så tenkte jeg at jeg jo kunne være litt fresk i frasparket og møte gode venner ute.
Og det angrer jeg ikke på. Noen øller og en liten uskyldig tequila så var man i gang.
Så i dag bare smiler jeg. Jeg skal løpe litt i dag også, så vet du det.

Den følelsen som man kjenner så godt. Noen ser på deg. Det prikker deilig i nakken og det sitrer litt i pu.. buksen. Du snur deg. Så møtes blikket fra hver sin ende av baren (ikke egentlig) og man beveger seg sakte mot hverandre (ja særlig) og når fingrene tilfeldigvis rører ved hverandre så fikk de frysninger (hahaha).
Nei det skjedde ikke, men fy fader for et blogginnlegg det hadde vært da!?
Så til han pene fra i går - dette er det jeg tenker ;) Hehe.

Og da jeg kom hjem fikk jeg vite at min kjære venn Megan Moore gikk av med seieren i Odense og kan nå krone seg Nattens Dronning! Det er virkelig helt utrolig hva den sjarmøren får til. Jeg bøyer meg i støvet og tar av meg min hatt. Stor applaus. Så til deg som leser dette vil jeg gjerne få lov til å si at du må klikke deg inn på linken her og like hennes fangruppe. Dette er virkelig en artist vi kommer til å se mer av fremover. Kan du tenke deg å være så dyktig i en alder av 17 år??? Helt vilt altså.
Bitch please! Klikke her da
MissMeganMoore

Gratulerer nok en gang kære!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

30, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits