Crazy people!

Nå sitter jeg her og skriver i et av de rareste hotellene jeg noen gang har bodd på. Og opp gjennom årene har det jo blitt en hel del rart. Dette er nemlig et ombygget sykehus(!) 

Så gangene ser akkurat ut som de gjør på når du var å besøkte grandonkel Gustav for noen år tilbake. Det er litt ubehagelig ekko. Lite flatterende lys. Og det er ikke antydning til tepper noen steder.
Ofte på hotell tenker jeg på filmen The Shining. Nå vet jeg ikke om jeg vil tenke på noe annet enn hvor er sovetablettene.
Og i sted var det plutselig en som låste seg inn på rommet mitt mens jeg stod midt på gulvet og terpet på presentasjonen jeg skal holde om to timer.
Han hadde fått samme rom gitt. Kunne jo vært hyggelig det, hadde det ikke vært for at jeg har en bitteliten seng, og hva var det andre, ja jeg er ikke pervo.
Så ringer front desk opp og lurer på om jeg kan komme ned og hente et nytt nøkkelkort. Jeg skal ned dit kl halv åtte sier jeg, er det ok?
eeeh, nei da er jeg nede og vasker garderobene og er ikke tilbake for åtte-ish. Eee, javel??? 

Creepy nok for deg eller???

Men jeg befinner meg da altså i Tromsø ? Nordens Paris. Jeg fornærmer sikkert en helg generasjon med hestejenter og rallygutter, men jeg ser ikke helt greia jeg altså. Det er fine fjell her. Joda. Også har de en insane høy bro. Utover dette? Neeeh, sett det før. Har dere vært i Nordfjord for eksempel?
Men det er sikkert høy levestandard eller no. De har Kondomeriet. Så kanskje de rett og slett bare kn.... Eeeh, ja da skulle vi kanskje ikke skrive mer om det.
Og jeg har sett to gærninger som gikk rundt i bare t-skjorten. Det er 6 grader her.

Horoskopet mitt i avisen Nordlys sa det så fint for meg i dag; «Du har så mange muligheter for en hyggelig kveld at det blir vanskelig å velge. Nye impulser og kontakter er det du trenger nå, så selskap med folk du ikke kjenner så godt kan være det lureste.»
Nei så sier du det du ja.
Ja nei da er det jaggu flaks at jeg straks skal ned og snakke til femti-seksti mennesker som jeg ikke kjenner.
Ishavskatedralen var flott da ;)
Happy mandag kids

Én kommentar

Helseutvalget

18.10.2012 kl.11:25

Hei Jostein

Vi liker bloggen og budskapet ditt. Har du sjekka ut gratisseminaret for skeive bloggere som avholdes i Oslo 3 og 4 november? Uansett kan du lese mer om det på www.helseutvalget.no/prosjekter/bygg-en-blogger

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

30, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits