Kjære Belieber-foreldre. Skjerp dere!

Jeg synes det er så inderlig trist. Så uendelig trist.

Dere har antageligvis puseknusekoset med deres små englebarn i 12-16 år. Fortalt dem helt ukritisk at de er det vakreste av alt på denne jord. At alt de rører ved blir til gull.
At de ikke kan gjøre noe galt og at verden vil ta imot dem med åpne armer og at alt vil falle i fanget deres bare de smiler pent nok.
Da de ble født så annonserte dere at en prins eller prinsesse hadde kommet til verden. Dette siste fullstendig uavhengig av blått blod eller ikke.
Etter første uke på ungdomskolen da ditt barn kom hjem og gråt fordi læreren hadde bedt det legge vekk iPhonen i timen så innkalte du til ekstraordinært foreldremøte for å drøfte hvordan
lærerstaben knuste ditt barns kreative utfoldelse.
Ukelønn har du gitt basert kun på å spise opp maten barnet selv har valgt hele uken. Det er klart barnet ikke kunne ha avisrute, det ville jo hemmet dets sosiale utvikling.

Så nå når ditt genetiske bidrag til denne verden kommer og tigger, skriker, faller sammen i hysterisk krampegråt og krever tilgang til konfirmasjonspengene fordi ALLE skal jo på Justin Bieber-konsert så kan du faktisk ikke stå der måpende og være sjokkert.
Dette har du bidratt til selv. Nå er det på tide å dra på kurs. Spiller ingen rolle hvilket kurs det er. Du må bare på kurs. Begynn et sted. For du har gjort noe galt.
Dersom ditt barn nå havner på forsiden av VG og/eller Dagbladet fordi det mistet en finger i trengselen på Telenor Arena, men likevel mener det var verdt prisen for å kunne stå 150 meter unna sitt store idol. Ja så er det fordi du ikke har klart å bidra til å forme et sterkt nok sosialt filter hos ditt avkom.
Det er det filteret som gjør at noen (les: de fleste) barn og ungdommer sier; "nei dette blir for dumt".

Foreldre til Beliebers burde settes ut i skogen sammen med sine grusomme og bortskjemte barn.
Eller trekk i det minste billettkostnaden fra morsarven, hold ungene hjemme og lås ytterdøren med hengelås.

Disclaimer:
Dette er en personlig ytring som ikke reflekterer synet til andre enn meg selv.
Selv om jeg er sikker på at jeg kunne startet underskriftskampanje basert på dette ;)

Ha en finfin uke alle dere som blir offer for dette hysteriet, jeg stikker til London.3 kommentarer

marthe

15.04.2013 kl.15:27

FANFØKKINGTASTICK!!!

heidi Højfeldt

16.04.2013 kl.13:40

Hei!

blir lei meg når jeg leser ditt innlegg, stakkars deg. hva slags barndom/ ungdomstid du må ha hatt?? jeg er ei fire barns mor med unger fra 21 til 14 år. Mine barn har vært og ER mine prinser og prinsesser som har blitt oppdratt å bli selvstendinge, reflekterte ungdommer som er vandt med å dele med andre, og ikke minst respektere andre for hva de står for å liker. Hadde de skrevet et slik surt innlegg OG MENT DET... da hadde jeg grått, og tenkt! hva og hvor sviktet jeg i deres liv?. Kos deg i London.

Jostein the one and only!

16.04.2013 kl.14:35

heidi Højfeldt: Slik du skriver så vil jeg si at de nok ikke setter rettskrivning i høysetet. Husk kjære Heidi at det er stor bokstav etter punktum. Sjeldent nødvendig med store bokstaver midt i en setning med mindre det er egennavn og/eller sterdsnavn. Enkel punktsetting er ofte det beste. Da kommer budskapet litt bedre frem. Enn hvor uvesentlig det måtte være :) God tirsdag.

Skriv en ny kommentar

Jostein the one and only!

Jostein the one and only!

31, Oslo

Hohohohohoho. Hei alle tards, queens, kings og generelle dødelige. Her er bloggen over alle blogger. Det er her jeg lufter alle mine frustrasjoner, løfter, observasjoner og ellers alt det andre festlige som skjer meg. Er du med?

Blogglisten bloglovin bloglovin Saray.se

Kategorier

Arkiv

hits